Kategorier
Erfaringer/praksis Forelesning

Hvordan lærer jeg best – videoblogg

https://www.youtube.com/watch?v=4th7Fik60P4

Jeg har i dette blogginnlegget laget en video der jeg forklarer måter jeg lærer på. I videoen går nevner jeg noen generelle metoder som jeg benytter meg av og som har hjulpet meg til å lære bedre. Jeg nevner blant annet nyttige verktøy jeg bruker, som f.eks. flashcards, hvordan jeg bruker Youtube til læring og hvorfor samarbeid med andre er en fin måte for meg å lære.
Det var en fin måte å gå ut av komfortsonen ved å filme seg selv, og videoen gir et klart bilde av at dette er en enkel en-mannsproduksjon. Jeg håper likevel det kommer noe fornuftig ut av den.

2 svar til “Hvordan lærer jeg best – videoblogg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *