Om meg

Hei,

Mitt navn er Fredrik Rørstad, jeg er en 25 år gammel mann og kommer fra Bodø.

For tiden holder jeg på en bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania, hvor jeg dette semesteret har valgt digital markedsføring som valgfag.

Før jeg flyttet til Oslo tok jeg en bachelor som faglærer i idrett ved Nord universitet og jobbet et år som vikarlærer ved en ungdomsskole i Bodø.

Ved siden av studiene jobber jeg som selger på Follestad Karl Johan. Via denne jobben får jeg viktig erfaring gjennom å være mye i kontakt med kunder, jobbe tett på og samarbeide med kollegaer, en variert og til tider hektisk arbeidsdag og kompetanse til merkevarer, som jeg føler er svært relevant til studiet mitt.

På fritiden liker jeg å være aktiv. Jeg har tidligere spilt fotball og håndball aktivt, men nå for tiden spiller jeg håndball i 3.Divisjon og fotball på hobbynivå.

Takk for at du var innom min blogg!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *